آخرین بلاگ ها

معرفی وکیل خوب اصفهان

دفتر وکالت اصفهان، به مدیریت بهترین وکیل خوب اصفهان و دارای مدرک پایه یک دادگستری اصفهان با سالها تجربه و پرونده های موفق در دعاوی حقوقی، کیفری و خانوادگی با رعایت اصول حرفه ای داشته اشت.

راه های اثبات سرقت و وکیل سرقت در اصفهان

وکیل سرقت در حقیقت مفهوم ربودن عین مال منقول که متعلق به شخص حقوقی یا حقیقی دیگری است را دارا میباشد. از آنجایی که اموال مردم به شدت حائز اهمیت بوده، جرم سرقت نیز مسئله ای مهم و جرمی نابخشودنی قلمداد میشود و جزو جرایم مقید، مثبت، آنی و به صورت فعل محاسبه میگردد. جرم سرقت دارای انواع مختلفی است که شامل سرقت اینترنتی، سرقت در روز، سرقت در شب، سرقت مسلحانه، سرقت ساده، سرقت تعزیری و سرقت مشدد و سرقت حدی می باشد و هر یک بر مبنای شرایطی که در آن سرقت اتفاق افتاده است تعریف شده و دارای مجازاتی مجزا نیز می باشد.

شرایط تحقق جرم سرقت

فرد سارق باید عالمانه و عامدانه این عمل را انجام دهد و قصد شوخی نداشته باشد. بنابراین اگر شخصی به اشتباه مالی را بگیرد یعنی از ابتدا قصد سرقت نداشته است و بعد متوجه شود آن مال متعلق به او نیست اما آن را برنگرداند سارق محسوب نمی گردد. ( تحصیل مال از طریق نامشروع )

حتی اگر احتمال میداده است آن مال متعلق به او نبوده است و سهل انگاری کرده باشد و تحقیقی هم نکرده باشد زیرا اشتباه موضوعی رخ داده است.در واقع سارق باید قصد محروم کردن مالک یا متصرف را از آن مال به صورت دائم در زمان ربایش مال داشته باشد هرچند آن مال را بعداً به صاحبش برگرداند.

شرایط تحقق جرم سرقت مسلحانه

وکیل سرقت مسلحانه به این معنی است که سارق در زمان ارتکاب جرم، حامل سلاح ظاهر یا مخفی بوده باشد.به این معنا که در زمان سرقت به همراه خود سلاح حمل نماید چه آن را نشان دهد و از آن استفاده نماید و چه آنکه سلاح را نشان ندهد و از آن استفاده ننماید.بنابراین تنها حمل سلاح کافی است حتی اگر از آن استفاده ننماید.

انواع سلاح ها

  • اسلحه گرم مانند تفنگ و نارنجک
  • اسلحه سرد مانند قمه،شمشیر،کارد،چاقو و پنجه بوکس
  • اسلحه سرد جنگی مانند کاردهای سنگری متداول در نیروهای مسلح و سرنیزه های قابل نصب بر روی تفنگ
  • اسلحه شکاری مانند تفنگ های ساچمه زنی،تفنگ های بیهوش کننده و تفنگ های مخصوص شکار آبزیان
وکیل سرقت در اصفهان
روش های اثبات سرقت

راهها و دلایل اثبات جرم سرقت و طریقه ی شکایت از جرم سرقت

در جرم راههای اثبات سرقت چه به صورت حدی یا تعزیری و چه مشدد یا ساده، دلایل و عناصر مادی،معنوی و قانونی وقوع جرم نقش مهمی در اثبات وقوع جرم دارد. زیرا این جرم از جرایم بسیار تخصصی و دشوار و پیچیده در مراجع قضایی می باشد. استفاده از وسایل ارتکاب جرم و ساختن کلید و وسایل کاربردی و شکستن حرز و خارج نمودن مال از آن مکان و یا استفاده از انواع سلاح و تعداد سارقان نقش مهمی در اثبات جرم سرقت و انواع آن و تعیین نوع مجازاتهای آن دارد.بنابراین باید بین استفاده از وسایل ارتکاب جرم و تقارن زمانی و مکانی جرم با ربودن مال شاکی،رابطه ی مستقیمی وجود داشته باشد و شاکی باید بتواند آنها را به هم ربط داده و اثبات نماید.

بعد از جمع آوری دلایل و مستندات که می تواند شهادت شهود،گزارش پلیس و کلانتری،گرفتن آثار جرم و اثر انگشت سارق،شکستن در و پنجره یا قفل واحد،فیلم دوربین های مدار بسته ساختمان،ابزار و وسایل استفاده شده در وقوع جرم سرقت، سوگند و در نهایت علم قاضی،باید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت نموده تا دادگاه صلاحیت دار محل وقوع جرم به جرم که ممکن است ساده یا مشدد باشد،تعزیری یا حدی یا انواع دیگر آن باشد رسیدگی می نماید.

دادسرای محل وقوع جرم با بررسی دلایل و عناصر سه گانه ی مادی،معنوی و قانونی جرم و با تحقیقات در خصوص سوءنیت خاص و عام و قصد متهم از ارتکاب جرم و تحقیقات محلی و کارشناسی،قرار نهایی مجرمیت صادر نموده و پرونده به دادگاه کیفری جهت بررسی دلایل و قرار صادره،ارسال می گردد تا در نهایت حکم شایسته صادر شده که البته قابل اعتراض می باشد.

راههای اثبات سرقت

مجازاتهای مرتکب جرم سرقت تعزیری در موارد مختلف، در خصوص مقدار حبس متفاوت می باشد اما در همه ی موارد مرتکب به تا 74 ضربه شلاق و رد عین مال و در صورت فقدان عین مال به رد مثل یا قیمت مال مسروقه به انضمام خسارات وارده محکوم می گردد.

اما در خصوص سرقت حدی، مرتکب در مرتبه ی اول به قطع چهار انگشت دست راست از انتها محکوم می گردد و برای بار دوم به قطع پای چپ از پایین برآمدگی و در مرحله سوم به حبس ابد و در مرحله چهارم به تعدام محکوم می گردد اما هرگاه سارق،فاقد عضو متعلق قطع باشد،مشمول یکی از سرقت های تعزیری می شود.

راه های اثبات سرقت
وکالت پرونده سرقت

هرگاه جرم تمام شرایط سرقت حدی را نداشته باشد اما در زمان سرقت شرایط ذیل را همزمان داشته باشد مشمول سرقت مشدد شده و به مجازات از 5 تا 20 سال حبس و تا 74 ضربه شلاق و رد عین مال محکوم می گردد:

  1. سرقت در شب واقع شده باشد.
  2. سارقین دو نفر یا بیشتر باشند.
  3. یک یا چند نفر از آنها حامل سلاح ظاهر یا مخفی باشند.
  4. از دیوار بالا رفته و حرز را بشکنند یا کلید بسازند و از آن استفاده نمایند یا اینکه لباس یا عنوان دولتی به کار برده و یا در جایی که محل سکنی با محیا برای سکنی یا توابع آن است ،سرقت نمایند.
  5. در زمان سرقت افرادی را مورد آزار و اذیت و تهدید قرار دهند.

وکیل سرقت در اصفهان

هرگاه وکیل سرقت در اصفهان محل تصادفات رانندگی از همان خودرو و اشخاصی که تصادف کرده اند صورت گیرد از جرایم سرقت مشدد محسوب می گردد. علاوه بر موارد مذکور در زمانی که سارق در زمان سرقت مسلح باشد و یا سرقت مقرون به آزار باشد ،مرتکب به حداکثر مجازات محکوم می گردد.

همچنین اگر فردی وسایل عمومی و دولتی که برای استفاده ی عموم ایجاد و نصب شده باشد را سرقت نماید،چنانچه مرتکب از کارکنان سازمان های مربوطه باشد به حداکثر مجازات محکوم می گردد.

وکیل سرقت و مزایای گرفتن وکیل سرقت

با توجه به وجود جرایم خاص وکیل سرقت و تشخیص سخت موارد آن، افراد باید بدانند که در امور خود از بهترین وکیل اصفهان در موسسه حقوقی اصفهان مشورت دریافت کنند تا دچار ضرر و زیانهای مالی نشوند و پیشتر از ضرر مادی جلوگیری به عمل آورند.اما در زمانی که افراد،اموال خود را از دست دادند بهتر است برای شروع دعوا از وکیل کیفری خوب و متبحر که دانایی و توانایی کامل در امور کیفری و موارد و انواع سرقت دارد استفاده نمایند تا وکیل از موکل خود دفاع نماید و بتواند ضرر و زیان را جبران نماید و اموال از دست رفته ی موکل را به او بازگرداند.

جمع بندی

باید بدانید امور کیفری به خصوص انواع جرم سرقت از دعاوی تخصصی و دشواری می باشد که ممکن است این دعاوی برای رسیدن به نتیجه ی قطعی چندین سال طول بکشد. بنابراین باید از وکیل پایه یک کیفری استفاده نمود تا تمام دلایل و عناصر و موارد جرم را بداند و فن دفاع و لایحه نویسی تخصصی را بداند تا بتواند از موکل دفاع نماید و در مراحل مختلف و طولانی و دشوار رسیدگی خسته نشود و پرونده را به نتایج مطلوبی برساند چراکه اگر در این دعاوی تخصصی افراد بدون داشتن مشاور و وکیل حرفه ای کیفری به تنهایی پرونده را به دست بگیرند مطمئناً در مسیر طولانی روند رسیدگی به پرونده خسته شده و به نتیجه مطلوب نمی رسند. و همچنین راه دفاع و ارائه ی دلایل را به درستی نمی دانند و دچار مشکل می شوند و نمی توانند به درستی از خود دفاع نموده و جرم را اثبات نمایند بنابراین به نتیجه ی مطلوب و به دست آوردن اموال از دست رفته ی خود نمی رسند.

منبع